LAND ROVER НАДАЄ НОВЕ ЖИТТЯ КЛАСИЧНИМ АВТОМОБІЛЯМ LAND ROVER DEFENDER

Источник: perec.info
LAND ROVER НАДАЄ НОВЕ ЖИТТЯ КЛАСИЧНИМ АВТОМОБІЛЯМ LAND ROVER DEFENDER

Land Rover Classic представляє ряд оновлень для попередніх моделей Land Rover Defender, які покращують продуктивність і маневреність автомобілів. На оновлення компанію надихнула ексклюзивна обмежена серія Land Rover Defender Works V8 – 70ий випуск.

Нові комплекти модернізації, перші з яких належать Land Rover Classic, дозволяють власникам автомобілів Land Rover Defender покращити свої авто на колісних базах 90 і 110, випущених з 1994 року по 2016 рік.

Голова Land Rover Classic Калум МакКічні заявив: «У 70-ту річницю Land Rover, яка була у 2018 році, ми побачили високий попит на ексклюзивну серію автомобілів Land Rover Defender Works V8, що зробила цей легендарний автомобіль ще більш продуктивним та комфортним у керуванні. Розширення лінійки спроектованих, протестованих і затверджених комплектів модернізацій, які пропонує Land Rover Classic, підкреслює наше бажання підтримати вже існуючих власників Land Rover Defender напередодні світової прем’єри нового Defender, яка відбудеться вже цієії осені».

Оновлення починається з 18-дюймових легкосплавних дисків Sawtooth, з обробленням  diamond turned, які можна встановити на моделі Land Rover Defender, що випускалися з 1994 року*.

Комплект модернізації підвіски Land Rover Defender підходить для автомобілів, що випускалися з 2007 модельного року. Він спеціально розроблений для комфорту і динаміки на дорозі. В цьому комплекті оновлений коефіцієнт пружності циліндричної пружини, покращені амортизатори, стабілізатори і вкладиші підшипника.

До комплекту модернізації шасі Land Rover Defender разом із 18-дюймовими легкосплавними дисками Sawtooth та посиленою підвіскою також входять покращені гальмівні диски, колодки та супорти модифікації Works V8.

Останній і найбільш комплексний комплект оновлень доступний напряму лише для 2,2-літрових дизельних моделей TDCi, що випускалися з 2012 модельного року на заводі Land Rover Classic Works. Комплект модернізації Defender Classic Works включає всі елементи, пов’язані з кермом, гальмами і підвіскою, а також нові високопродуктивні шини. Він також включає модернізацію двигуна, яка забезпечує додаткові 40 к.с., тобто загальна потужність двигуна становитиме 162 к.с. і 463 нм крутного моменту. Максимальна швидкість зросте до 170 км/год.

До комплекту модернізації Classic Works також входять спеціальні знаки на передніх крилах, сертифікат власника, технічний огляд автомобіля та його видача після туру по заводу Land Rover Classic Works у Великобританії чи Німеччині, на якому й виконуватиметься модернізація автомобіля.

Всі деталі повністю відповідають стандартам тестування модифікації Works V8. Це значить, що під час розробки всі зазначені вище комплекти модернізації проходили ті ж самі дорожні та гальмівні випробування, що й деталі автомобілів минулорічної обмеженої серії. Рівень викидів CO2 відповідає екологічним стандартам EU5 N1, які застосовувалися до стандартного 2,2-літрового дизельного двигуна TDCi.

Клієнти можуть замовити легкосплавні 18-дюймові диски Sawtooth, комплекти модернізації підвіски та шасі у місцевих дилерів Land Rover, які й встановлять ці комплекти. 18-дюймові легкосплавні диски з шинами, а також повний комплект модернізації Defender Classic Works можна придбати та встановити лише на виробничих об’єктах Land Rover Classic.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть