Porsche Taycan визнано автомобілем року у Німеччині

Источник: perec.info
Porsche Taycan визнано автомобілем року у Німеччині

Електрокар отримав премію «Автомобіль 2020 року» (GCOTY)

Porsche Taycan визнано автомобілем року у Німеччині на церемонії German Car of The Year (GCOTY). Усього на премію кращих автомобілів 2020 року було номіновано 35 автомобілів. До фіналу премії ввійшло 5 брендів (Porsche, BMW, Opel, Mazda та Peugeot). Премія відзначає автомобілі за показниками продуктивності, рівнем інноваційності та релевантності ринку. Також, номінанти на звання німецького автомобіля року проходили тестування на трасі і в центрі безпеки дорожнього руху Bilster Berg. У голосуванні брали участь профільні німецькі автожурналісти. Минулого року переможцем премії також став повністю електричний автомобіль – Jaguar I-Pace. Очевидно, що журі та провідні світові експерти надають свої голоси за екологічне та інноваційне майбутнє.

«Ми дуже пишаємося тим, що нам вдалося переконати експертне журі у перевагах Porsche Taycan і отримати премію «Німецький автомобіль року 2020». Ця нагорода вкотре підтверджує, що ми обрали правильний шлях зі своєю стратегією виведення справжнього Porsche на дорогу, навіть з електричним приводом», – коментує перемогу генеральний директор Porsche Олівер Блюм.

Журі насамперед було вражене дизайном електрокара, а також роботою його шасі та силових агрегатів. Хоча екологічні аспекти відігравали не найбільшу роль у виборі переможця, але все ж таки Taycan мав суттєву перевагу серед інших електрокарів.

Porsche Taycan – це перший серійний автомобіль з напругою бортової мережі у 800В замість звичайних 400В, як в усіх інших електрокарах. Зарядити акумулятор від мережі зарядок високої потужності з постійним струмом можна буде за трохи більше, ніж 5 хвилин, а діапазон ходу становитиме до 100 км. 

Після успішної світової прем’єри 4 вересня 2019 року Porsche Taycan вже завоював прихильність у багатьох країнах: попередні замовлення на модель перевищили кількість у 20 000. Нагадаємо, що нещодавно також була представлена нова модель Taycan 4S із двома варіантами батарей і запасом ходу до 463 км (WLTP).

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть