Рейтинг найпопулярніших нових авто в Україні зазнав змін

Источник: perec.info
Рейтинг найпопулярніших нових авто в Україні зазнав змін

Лідер рейтингу у серпні змінився.

Загалом у серпні 2021 року українці придбали 8 829 одиниць нових легкових авто. Із загальної кількості нових авто перші реєстрації імпортних авто склали 91% (8 027 авто), лише 9% (802 авто) — перші реєстрації легковиків, виготовлених (складених чи перероблених) в Україні, інформує Інститут досліджень авторинку.

У порівнянні з липнем 2021 року загальний обсяг первинного ринку знизився на 16%, або 1 662 нових легковиків менше. Водночас порівнюючи із серпнем 2020 року, загальний обсяг первинного ринку зріс на 29%.

Найпопулярніші моделі нових легкових авто у серпні 2021 року

Порівнюючи із липнем, у серпні 2021 року жодна з моделей не вибула з рейтингу та відповідно жодна нова у нього не потрапила. Відбулися лише "перестановки" позиціями в десятці найпопулярніших нових легковиків.

Toyota RAV-4 поступився першим місцем KIA Sportage (593 проданих авто). Також місцями в рейтингу помінялися Renault Sandero та Renault Duster. На одну позицію піднявся Toyota Land Cruiser Prado, а Renault Logan — опустився на дві позиції. 

Найбільше в переліку найпопулярніших моделей нових легковиків у серпні 2021 року піднявся Hyundai Tucson — одразу на 3 позиції, з 10 на сьому. Nissan Qashqai та Toyota Camry опустилися на один пункт донизу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть