ВІДКРИТО ВАКАНСІЮ ОФІЦІЙНОГО ДИЛЕРА JAGUAR LAND ROVER У ВІННИЦІ ТА ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Источник: perec.info
ВІДКРИТО ВАКАНСІЮ ОФІЦІЙНОГО ДИЛЕРА JAGUAR LAND ROVER У ВІННИЦІ ТА ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Офіційний імпортер автомобілів Jaguar Land Rover в Україні компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» планує розширити мережу дилерських центрів у Вінниці та Хмельницькому та оголошує відкриття вакансій офіційного дилера Jaguar Land Rover у цих містах.

Основні вимоги для майбутнього офіційного дилера – наявність досвіду роботи в автобізнесі та кваліфікованого менеджменту, надійність та відповідальність для розбудови конкурентного, системного та ефективного бізнесу у відповідності з корпоративними стандартами Jaguar Land Rover та забезпечення існуючих і потенційних клієнтів найкращим рівнем сервісу. Ми прагнемо, аби існуючі та потенційні клієнти отримали унікальний досвід володіння автомобілями легендарних британських брендів Jaguar та Land Rover.

Cтатус офіційного дилера Jaguar Land Rover в Україні дає ряд переваг:

  • Можливість роботи з преміальними брендами, які відомі на світовому рівні та в Україні
  • Можливість розвивати бізнес та отримувати прибуток
  • Прозора діяльність та західний менеджмент зі сторони імпортера
  • Професійна команда та можливості навчання і підвищення кваліфікації кожного співробітника дилерського центру
  • Високий рівень якості автомобілів британського виробництва, майже сторічна історія та інноваційні рішення

На даний момент мережа нараховує 6 дилерських центрів Jaguar Land Rover в Україні, 2 дилерських центри в Києві та відповідно по одному у Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові.

Відкриття нових дилерських центрів, це частина програми розвитку дилерської мережі Jaguar Land Rover в Україні. Протягом 2018 року відбулася трансформація дилерської мережі британських брендів у найбільших містах України, а саме у Києві, Одесі та Дніпрі, які відтепер представлені у концептуальних дилерських центрах «арочного типу». Також у першому кварталі 2019 року планується відкриття концептуального дилерського центру у Харкові.

Працюючи з компанією «Віннер Імпортс Україна, Лтд», кожний дилер отримає надійного бізнес-партнера та підтримку висококваліфікованого персоналу.

Заявки будуть розглядатися до кінця березня 2019 року. Більше інформації на сайті  https://winner.ua/become-a-dealer-ua/.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть