Volvo та Євген Хмара оголошують конкурс для музикантів-початківців

Источник: perec.info
Volvo
Volvo та Євген Хмара оголошують конкурс для музикантів-початківців

Бренд Volvo та український композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара розпочинають конкурс для музикантів-початківців «Freedom to create: народження талантів». Основна мета конкурсу -– надихнути інструменталістів, імпровізаторів та композиторів на створення нових композиції, розкрити свій потенціал та нові можливості для творчого зростання. Євген прослухає опубліковані мелодії учасників конкурсу і кожному дасть особистий зворотній зв'язок щодо стилю та техніки гри. На переможця очікує виконання композиції з Євгеном в дуеті.

Філософія бренду Volvo втілює ідею свободи і креативності. Бренд надихнув Євгена на створення композиції «Freedom to move. Freedom to create», яка прийшла до нього за кермом Volvo XC90. Саме тому Volvo разом з  Євгеном прагнуть підтримати  молодих музикантів у їх творчому самовираженні. 

 

Для участі в конкурсі необхідно:

  • Зняти відео до 1 хвилини з грою авторської мелодії або імпровізації.
  • Опублікувати відео у себе на сторінці в Instagram до 27 листопада (профіль повинен бути відкритим).
  • Поставити хештеґ #freedomtocreate #volvocarsukraine і теґнути сторінку Євгена Хмари .

«Якщо ви любите музику, не важливо скільки вам років і на якому інструменті ви граєте. Основне правило вашої композиції – ніяких правил. У вас є одна хвилина, щоб розповісти мовою музики свою історію. Це може бути ваша авторська мелодія або імпровізація. І не забувайте, що музика – це не математика, це – душа», ­­– заохочує Євген Хмара.

Результати конкурсу будуть оголошені 29 листопада на Instagram-сторінці Євгена Хмари. Переможець отримає індивідуальний майстер-клас від Євгена, спілкування під час подорожі містом на автомобілі Volvo, а також запрошення на репетицію і за куліси свого концерту.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть