ЗА 15 РОКІВ JAGUAR В УКРАЇНІ БУЛО ПРОДАНО 1 991 АВТОМОБІЛЬ БРЕНДУ

Источник: perec.info
Jaguar
ЗА 15 РОКІВ JAGUAR В УКРАЇНІ БУЛО ПРОДАНО 1 991 АВТОМОБІЛЬ БРЕНДУ
Преміальний британський автомобільний бренд Jaguar офіційно з’явився в Україні у 2004 році. З того часу вже 15 років українські автовласники мають можливість обирати динамічні та надійні автомобілі, які поєднують розкішний стиль та надзвичайну потужність. Наразі мережа дилерських центрів представлена у п’яти найбільших містах України, а загальна кількість проданих Jaguar складає 1 991 авто.
 
Присутність бренду в Україні розпочалась із 26 автомобілів чотирьох моделей Jaguar, проданих протягом першого року. Поточний рівень продажів складає 288 авто (станом на листопад 2019 року). Кількість моделей, представлених в Україні, змінювалась із кожним роком. Зараз модельний ряд Jaguar налічує сім моделей. Протягом усіх років присутності бренду незмінно доступною до придбання була модель Jaguar XJ. 
 
Найпопулярнішою моделлю в Україні став преміальний бізнес-седан Jaguar XF – 442 проданих автомобілі. Автовласники оцінили його практичність та потужність. Більше того, Jaguar XF отримав нагороду у 5 зірок на церемонії Euro NCAP 2015 року за результатами тестування його рівня безпеки. Продажі цієї моделі в Україні розпочались у 2008 році. Другу сходинку за популярністю посів Jaguar 
X-TYPE (370 авто), третю – Jaguar F-PACE (337 автомобілів). Зазначимо, що продажі Jaguar F-PACE в Україні розпочались лише у 2016 році, і за чотири роки присутності модель завоювала прихильність клієнтів і увійшла до трійки лідерів.
 
У 2017 році модельний ряд Jaguar в Україні поповнився компактним позашляховиком Jaguar E-PACE. Доступний у чотирьох комплектаціях та з п’ятьма типами двигунів, E-PACE запропонував автовласникам поєднання сучасної розкоші та функціональності, а також унікальний баланс між швидкістю та комфортом їзди. Автомобіль спроектовано із високим рівнем ергономічності, щоб увесь внутрішній простір  використовувався якнайкраще. 
 
Перший офіційний повністю електричний позашляховик Jaguar I-PACE було представлено в Україні наприкінці 2018 року. Вже за перші 12 місяців продажів автомобіль побив рекорд та утримує першу сходинку: він став лідером продажів серед нових електрокарів в Україні. Електрокар I-PACE також отримав 66 міжнародних нагород, включаючи нагороди «Автомобіль року 2019» (World Car of the Year), «Найкращий автомобільний дизайн 2019 року» (World Car Design of the Year), «Найбільш екологічно чистий автомобіль 2019 року» (World Green Car), «Європейський автомобіль року» (European Car of Year), а також німецький, норвезький та британський «Автомобіль року». Станом на жовтень 2019 року в Україні продано 166 Jaguar I-PACE.
 
Бренд-директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін зазначив: «15 років – це ціла історія. За цей час бренду Jaguar вдалося стати впевненим лідером у такому прогресивному напрямку як електромобільність на ринку України. Як класичні, так і інноваційні моделі одразу знаходили своїх шанувальників. Ми зростали разом зі змінами, які відбувалися серед автовласників. Преміальний рівень комфорту, розкоші та водночас абсолютна маневреність, та керованість стали неодмінною частиною вимог клієнтів до особистого чи корпоративного автомобіля».
 
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть