Ціни на бензин знизяться на гривню-півтори

Источник: perec.info
Ціни на бензин знизяться на гривню-півтори

У цьому переконують у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості. У відомстві зазначили, що нафта у світі дешевшає, а за нею падає ціна й на перероблене паливо.

Водночас Антимонопольний комітет розпочав розслідування щодо можливого завищення цін на бензин на українських АЗС. Результати обіцяють оприлюднити уже у другій половині лютого. Про це йшлося на нараді в Кабінеті міністрів.

"Встановлюються ціни, які не відповідають світовій динаміці міжнародних котирувань. І залишаються незмінними, незалежно від того, як змінюються ціни на міжнародних біржах", - заявив голова Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв.

Відзвітувала і Державна фіскальна служба. Під час рейду на одній із АЗС вилучили документацію, у якій описано, як до бензину додавали домішки. Прем’єр-міністр доручив упродовж двох тижнів перевірити усі українські заправки і взяти проби пального, щоб визначити його якість.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть