Kernel увійшов до рейтингу кращих роботодавців України

Источник: perec.info
Kernel роботодавець
Kernel увійшов до рейтингу кращих роботодавців України

Kernel увійшов до рейтингу «Кризові голови. Рейтинг кращих роботодавців України» журналу ФОКУС. 

“Коронавірус лишає відбиток на економіці країни, і бізнес повинен адаптуватися в реаліях пандемії, але ми впевнені — це не привід зупинятися та збавляти оберти! Видання зібрало у своїй статті найуспішніших представників усіх секторів бізнесу, які розуміють важливість піклування про співробітників та продовжують робити це навіть під час криз”, – підкреслюють у повідомленні.

Зазначається, що незважаючи на пандемію, Kernel продовжив рухатися вперед, зберіг безперервне виробництво, здорову атмосферу в команді та заробітні плати в повному обсязі.

“Cистемно, інноваційно та завжди з турботою про команду – це якщо зовсім коротко про нас”, – наголошують у повідомленні.

Крім того, експерти журналу відзначили HR екосистему Kernel: систему управління ефективністю, систему професійного навчання, програми розвитку особистісних навичок на базі Моделі компетенцій, адаптаційну програму для новачків, мотиваційну програму Ліга Чемпіонів, єдиний ІТ-комплекс HR-сервісів, звітності та вирішення бізнес-завдань Employee Data Center. А ще – дистанційне навчання на платформі знань Kernel Hub для всіх-всіх співробітників.

“У будь-якому виклику ми бачимо можливості, а не проблеми. Тому під час карантину застосовуємо силу онлайну на повну потужність та навчаємось і розвиваємось ще більше”, – додали у повідомленні.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть