«Київенерго» просить Нацрегулятора у сфері енергетики відкласти перевірку компанії

Источник: perec.info
«Київенерго» просить Нацрегулятора у сфері енергетики відкласти перевірку компанії

«Київенерго» зосереджене на передачі майна «Київтеплоенерго»

Сьогодні ПАТ «Київенерго» звернулось до НКРЕКП з клопотанням про відкликання заяви щодо проведення перевірки з 20 квітня по 5 травня 2018 року. Про це повідомляє прес-служба «Київенерго».

Зокрема, у листі йдеться про те, що наразі «Київенерго» зосереджене на виконанні рішення Київради щодо завершення 26 квітня дії угоди на управління комунальним майном, укладеної між енергопостачальною компанією та КМДА у 2001 році.

«Компанія працює над забезпеченням приймання-передачі об’єктів, передбаченими додатками угоди (близько 80 тис.), та переведенням персоналу – 7,5 тис. працівників», - зазначено у листі.

Це вимагає підготовки значного обсягу документації по об’єктах, які потрібно інвентаризувати, оформити та передати комунальному підприємству, а також залучення максимальної кількості фахівців компанії, які водночас будуть задіяні у ході перевірки.

«Компанія робить все можливе для того, щоб оперативно завершити це вкрай важливий процес для київської міської влади та всіх містян-споживачів та звертається до Нацрегулятора із проханням врахувати специфіку процесу та задовольнити клопотання», - йдеться в повідомленні.

Раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що «Київенерго» залишає місту теплову інфраструктуру в критичному стані.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть