Магазин меблів IKEA відкриють у Києві після карантину

Источник: perec.info
IKEA
Магазин меблів IKEA відкриють у Києві після карантину

Шведська компанія ІКЕА підписала договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall для першого магазину меблів і товарів для дому в Києві.

Але через карантин поки невідомо, коли відбудеться відкриття. Про це повідомив координатор бізнес-клієнтів компанії Ігор Іус на своїй сторінці в Facebook.

"Карантин карантином, але приватний бізнес не планує стояти на місці. Договір оренди "ІКЕА Україна" з ТРЦ Blockbuster Mall вже підписаний, але у зв'язку з епідемією відкриття магазину в самому центрі Києва відбудеться поки невідомо коли", - написав він.

Проте, як додав Ігор Іус, незважаючи на карантин, "ІКЕА Україна" планує запускати інтернет-продаж вже найближчим часом.

"ІКЕА зрозуміла, що український покупець дуже еластичний і більше пристосований до інтернет-покупок, ніж безпосередньо в традиційному магазині", - пояснив представник компанії.

Іус зазначив, що наразі продукції ІКЕА в Україні у споживача дуже багато, оскільки приплив товару до України забезпечується з магазинів ІКЕА з Польщі.

"Частина того товару потрапляла до України "напівлегально", тобто за допомого туристичного руху з поверненням податку VAT (tax-free), частина легально з розмитненням товару та оплатою усіх митних зборів в держайний бюджет України", - уточнив представник ІКЕА.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть