Philip Morris International Inc. оголосила про зміну керівництва

Источник: perec.info
Philip Morris International Inc. PMI
Philip Morris International Inc. оголосила про зміну керівництва

Компанія Philip Morris International Inc. (PMI) оголосила про заплановану зміну керівництва.

Голова правління компанії Луї Камільєрі йде у відставку з особистих причин. У травні 2021 року на цій посаді його змінить генеральний директор PMI Андре Каланцопулос. До травня, тимчасово виконувати обов'язки голови буде незалежний директор компанії Лусіо Ното.

З травня 2021 року посаду головного виконавчого директора компанії обійме Яцек Ольчак. Очікується, що він буде висунутий і для обрання до ради директорів. Окрім цього, рада директорів призначила нового директора – Мішеля Комба, французького бізнесмена, президента SoftBank Group International.

Камільєрі, Каланцопулос та Ольчак тісно співпрацювали з того часу, як PMI стала незалежною компанією. Вони поділяють єдине стратегічне бачення, та під їхнім керівництвом PMI досягла значних успіхів, у тому числі у трансформації бізнесу та лідерстві у категорії бездимних тютюновмісних продуктів.

«Розмірковуючи про 40-річну кар'єру у PMI, для мене було величезною честю служити цій чудовій компанії, її раді директорів, її співробітникам та акціонерам. Хочу від чистого серця подякувати всім за цю дивовижну подорож, що зробила Philip Morris найпрогресивнішою тютюновою компанією у світі», – прокоментував Луї Камільєрі.

«Ми орієнтували PMI на майбутнє й створили більш досконалі, науково обґрунтовані альтернативи для дорослих, які продовжують курити. У нас є видатна управлінська команда та портфель брендів, що включає бездимні продукти. Я дуже радий передати пост генерального директора Яцеку. Для мене велика честь йти по стопах нашого голови та колишнього генерального директора Луї Камільєрі», – повідомив Андре Каланцопулос.

«Оголошені кадрові рішення є результатом суворого й добре виконаного багаторічного плану наступності та наочно демонструють, наскільки добре керована наша компанія. Правління впевнене, що під керівництвом Яцека й Андре, PMI продовжить впроваджувати інновації, процвітати та підвищувати акціонерну вартість. Я знаю, що кажу від імені всіх нас, висловлюючи глибоку вдячність Луї за його величезну відданість справі та внесок у нашу компанію протягом усієї його зоряної кар'єри. Всі члени ради будуть за ним дуже сумувати», – додав Лучіо Ното.

«Я радий можливості очолити PMI. Працюючи разом з Андре над перетворенням PMI, ми створили можливості для реалізації місії "світу без тютюнового диму" й не тільки. Я сповнений рішучості продовжувати працювати з Андре у його новій ролі та з усією командою PMI, щоб надати величезні можливості для бізнесу – бездимне майбутнє на благо наших споживачів, акціонерів та суспільства», – розповів Яцек Ольчак.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть