Українці скоротили ЖКГ-борги на 3,3 млрд грн

Источник: perec.info
долги Госстат ЖКХ
Українці скоротили ЖКГ-борги на 3,3 млрд грн

Станом на кінець травня українці скоротили заборгованість за житлово-комунальні послуги на 3,3 млрд грн - до 59,9 млрд грн, свідчать дані Держстату.

"До кінця травня 2020 року заборгованість населення з оплати за поставки і розподіл природного газу склала 23,9 млрд грн, за постачання теплової енергії та гарячої води - 18,8 млрд грн за поставки і розподіл електричної енергії - 5,8 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення - 5,4 млрд грн, за управління багатоквартирним будинком - 5,0 млрд грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів - 1,0 млрд грн", - повідомили в Держстаті.

Загалом заборгованість населення з оплати житлово-комунальні послуги на кінець травня склала 59,9 млрд грн, тоді як міяцем раніше була 63,2 млрд грн. Таким чином, українці скоротили борги за комуналку на 3,3 млрд грн.

При цьому зазначено, що в травні 2020 року населенням країни сплачено за житлово-комунальні послуги 11,9 млрд грн (137,5% нарахованих за цей період сум).

Додамо, дані наведено без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть