Зеленський розповів, коли пенсіонери отримають додаткові виплати по тисячі гривень

Источник: perec.info
Зеленський розповів, коли пенсіонери отримають додаткові виплати по тисячі гривень

Президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд з 1 квітня буде готовий виплатити додаткову 1 тисячу грн тим, хто має пенсію менш як 5 тис. гривень.

Про це йдеться у відеозверненні президента, розміщеному на сторінці Офісу президента у Facebook.

«З 1 квітня 2020 року уряд буде готовий виплатити додаткову тисячу гривень тим, хто має пенсію менш як 5 тис. грн», - заявив він.

За словами глави держави, з 1 травня 2020 року буде проведено індексацію пенсій.

Нагадаємо, 16 березня президент заявив, що українські громадяни, у яких розмір пенсії становить менш як 5000 грн, мають отримати доплату в розмірі 1000 грн.

Індексація пенсій очікувалася з 1 березня 2020 року згідно з постановою, прийнятою урядом Володимира Гройсмана в 2019 році.

2 березня екс-прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що питання про очікувану індексацію українських пенсій перебуває в процесі розробки.

Новий прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі одного з телеканалів повідомив, що Кабінет міністрів України обов'язково проведе індексацію пенсій українцям цього року.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть