Bloomberg: ліки від коронавірусу можуть з'явитися восени

Источник: perec.info
лекарства Covid-2019
Bloomberg: ліки від коронавірусу можуть з'явитися восени

Експериментальний препарат від COVID-19 на основі штучних антитіл може стати доступним для використання вже восени цього року. Про це в заявили в компанії зі США Regeneron Pharmaceuticals Inc, яка працює над його розробкою.

Як пише Bloomberg, компанія готується почати перші випробування на людях в червні. Виконання обіцянки завершити роботу над ліками до осені, за словами головного наукового директора Regeneron Джорджа Янкопулоса, буде залежати "від багатьох факторів" включно з тим, чи спрацює препарат так, як слід.

"Ми робили подібне й раніше, але ми намагаємося вивести процес на новий рівень", - сказав Янкопулос.

Ліки від COVID-19, над якими працює американська фармакологічна компанія, - це коктейль з двох видів антитіл. Останні - це штучні аналоги білків, які зазвичай виробляє імунна система, реагуючи на коронавірус.

Bloomberg нагадує, що розробка Regeneron, так само як і низка інших препартів, дають великі надії. Очікується, що випробування на людях розпочнуться цього літа. Інші компанії, які розробляють ліки проти коронавірусу на основі антитіл, теж просуваються вперед досить швидко.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть