Лікар назвав захворювання, які ускладнюють лікування коронавірусу

Источник: perec.info
Лікар назвав захворювання, які ускладнюють лікування коронавірусу

У більшості пацієнтів, які перебувають у лікарнях з коронавірусом в середньо тяжкому і тяжкому стані, є супутні захворювання. Ці хвороби сильно ускладнюють перебіг COVID-19 у пацієнтів і підвищують ризики смертності.

На Закарпатті лікарні переповнені пацієнтами з COVID-19 і більшість хворих мають додаткові захворювання, які істотно ускладнюють лікування та одужання. Про це розповів лікар обласної клінічної лікарні Закарпатської області Богдан Гук.

"Ми працюємо на межі переповнення лікарень. У нашій лікарні практично вільних місць немає. Всі пацієнти середнього та тяжкого ступеня тяжкості захворювання", - зазначив лікар.

Він додав, що у більшості пацієнтів є супутня патологія, яка істотно ускладнює перебіг коронавірусу.

"Наприклад, в терапії №1 з 27 пацієнтів 14 - з цукровим діабетом. Більшість пацієнтів мають супутню патологію: серцеву, неврологічну, пацієнти з інсультами. Ми стикаємося з проблемою лікування не тільки інфекційної патології, а патології соматичних захворювань. Це ускладнює перебіг хвороби та лікування, через те, що кілька патологій доводиться лікувати одночасно", - пояснив Богдан Гук.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть