Оприлюднено користь червоного вина

Источник: perec.info
вино
Оприлюднено користь червоного вина

Звісно ж, про користь можна говорити, якщо ви обираєте справжнє вино, а не розведений порошок невідомого походження. 

Якісний алкогольний напій з відбірних компонентів має широкий спектр сприятливої дії на організм. Він добре впливає на серце, кровоносні судини, підтримує стабільний тиск і хороше самопочуття. Його антиоксидантний ефект стабілізує рівень корисного холестерину та захищає артерії від пошкоджень, тим самим знижуючи ризик серцевих захворювань. І звісно, келих червоного вина добре знімає стрес та допомагає розслабитись.

Склад

Основні цілющі властивості напою проявляються саме завдяки речовині під назвою ресвератрол. Цей елемент присутній тільки у червоному вині. У білому його немає. На думку норвезьких вчених, його користь полягає у зменшенні відчуття голоду. Особливо ресвератрол пригнічує бажання з’їсти солодке. А ще він діє, як антиоксидант, попереджає гіпертонію, знижує рівень цукру в крові та проявляє протизапальну дію.

Спиртне з винограду має дуже складний хімічний склад, що налічує понад 600 органічних та неорганічних елементів. В середньому червоне вино складається з 86% води, 12% етилового спирту, близько 1% гліцерину. Серед органічних кислот у напої переважає молочна, лимонна, яблучна, оцтова та бурштинова – 0,4%. Дубильні речовини та фенольні з’єднання складають лише 0,1%.

Користь червоного вина

????Серед ключових аргументів на тему «чим корисне червоне вино», можна виділити такі:

???? покращення роботи головного мозку;

???? користь для імунітету та нервової системи;

???? підвищення рівню естрогену – гормону, що необхідний для здорового стану кісток;

???? позитивна дія на серцево-судинну систему;

???? зниження артеріального тиску;

???? уповільнення старіння органів слуху;

???? підтримка кислотно-лужного балансу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть