У Донецькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували жінку

Источник: perec.info
Донецк Covid-2019
У Донецькій області з підозрою на коронавірус госпіталізували жінку

Мешканку Краматорська, яка нещодавно повернулася з Таїланду, 5 березня госпіталізували з підозрою на коронавірус.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

Зазначається, що діагноз коронавірус у госпіталізованої мешканки Краматорська наразі не підтверджено. Орієнтовний час проведення дослідження - 6 березня.

"5 березня, мешканку Краматорська, яка повернулась з Таїланду було госпіталізовано з симптомами ГРВІ. Відповідно до протоколу та алгоритму дій, лікарі вжили всіх відповідних заходів, ізолювали хвору та взяли біологічний матеріал, який було направлено о 06:40 до ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України" у м. Київ. Станом на 18:00 годину (5 березня - ред.) діагноз коронавірус у госпіталізованої мешканки Краматорська не підтверджено. Наразі госпіталізована краматорчанка знаходиться під наглядом спеціалістів. Як зазначалося раніше, вона почуває себе на багато краще. Орієнтовний час проведення дослідження - 6 березня", - йдеться в повідомленні.

В ОДА запевнили, що Донеччина повністю готова до будь-якого розвитку ситуації - лікарні обладнані необхідним, підготовані до можливого прийому пацієнтів, лікарі навчені необхідному алгоритму дій.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть