Без Балі: Індонезія закрила райський острів для туристів

Источник: perec.info
Індонезія Балі
Без Балі: Індонезія закрила райський острів для туристів

Через спалах нового штаму коронавірусу “Дельта”, влада Індонезії прийняла рішення закрити популярний курортний острів Балі для іноземних подорожувальників, повідомляє видання The Jakarta Post. Зазначається, що закриття острову пов’язане із тим, що Індонезія наразі вийшла на друге місце після Індії за кількістю інфікованих і через збільшення кількості смертей від COVID-19.

За словами Лухута Бінсара Панджаітана, який очолює урядову групу по боротьбі з коронавірусів в Індонезії, на цей момент більшість пацієнтів в країні інфікуються саме новим штамом коронавірусу “Дельта”. Він заявив, що першочерговим завданням влади буде стримування поширення інфекції та підвищення темпів вакцинації. Та зазначив, що з огляду на ситуацію, що склалася “відкриття острова Балі для туристів неможливе.

Чиновник також зазначив, що у разі якщо протягом наступних двох тижнів кількість інфікованих збільшуватиметься із такими темпами, це може стати критичною точкою для системи охорони здоров’я Індонезії.

Нагадаємо, ще один новий штам коронавірусної інфекції “Лямбда” шириться у світі. Всесвітня організація охорони здоров’я інформує, що станом на 17 червня, випадки інфікування новим штамом COVID-19 “Лямбда” було зафіксовано вже у 29 країнах.

Разом з тим, нагадаємо, що в Україні зменшуються темпи вакцинації проти коронавірусу першою дозу препарату.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть