Київська поліція затримала сімох учасників бійки з депутатами

Источник: perec.info
Киев полиция депутаты
Київська поліція затримала сімох учасників бійки з депутатами
У Києві правоохоронці доставили до управління поліції 7 учасників сутички за участю народного депутата Юрія Левченка та депутата Київради Святослава Кутняка. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції. “Сім учасників події доставили до управління поліції”, - йдеться в повідомленні. 

Інформація про потерпілих внаслідок сутички під час демонтажу гаражів у Києві уточнюється, додали в поліції. У відомстві поінформували, що розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, у рамках розслідування якого будуть проведені всі необхідні слідчі дії.

9 березня на вулиці Половецькій у Шевченківському районі під час демонтажу незаконних гаражів стався конфлікту за участю депутатів. За даними поліції, працівники благоустрою, відповідно до припису, проводили демонтаж гаражів, коли туди прибули народний депутат Левченко і депутат Київради Кутняк, які намагалися кинути пляшку із займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці. 

У поліції зазначили, що після цього депутати поїхали з місця події і не зверталися із заявою про побиття. Повідомлення від лікарів теж не надходило. Обидва депутати є представниками політичної партії «Свобода».

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть