На Харківщині виявили нелегальний врожай соняшнику на 3 млн грн

Источник: perec.info
нелегальний врожай
На Харківщині виявили нелегальний врожай соняшнику на 3 млн грн

У ході досудового розслідування встановлено, що управляючий відділення товариства з обмеженою відповідальністю на Харківщині самовільно зайняв дві земельні ділянки загальною площею понад 75 га та засіяв соняшником. Про це повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Микита Дальока.

Земельні ділянки з незадекларованими насадженнями розташовані на території однієї з сільських рад Красноградського району. Тут чоловік за допомогою сільськогосподарської техніки, яка належить ТОВ, вирощував соняшник.

Своїми протиправними діями чоловік завдав майнової шкоди державі в особі ГУ Держгеокадастру на суму майже 3 мільйони гривень.

Ухвалою Красноградського районного суду накладено арешт на посіви соняшнику загальною площею понад 75 га, а також на сільськогосподарську техніку, яка використовувалась при збиранні врожаю із зазначених земельних ділянок.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Красноградського ВП ГУНП в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавленням волі на строк до двох років.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть