На окупованій території Луганщини помітили військовий літак: що відомо

Источник: perec.info

Безпілотник ОБСЄ зафіксував на окупованій частині Луганської області літак Ан-24. Про це йдеться у звіті ОБСЄ від №176/2020.

Повідомляється, що на злітно-посадковій смузі аеродрому в н.п. Переможне (19 км на південь від Луганська) БПЛА зафіксував вантажний літак військового типу (Ан-24Т).

Додатково були помічені ОБСЄ 4 бронетранспортери, 2 БРДМ та 2 бойові машини піхоти.

Нагадаємо, що незаконні збройні формування перефарбовують музейні авіаційні експонати і показують перед публікою і ЗМІ, видаючи за свої Повітряні сили.

У червні 2020 року на території аеропорту в Луганській області, бойовики проводили виставку озброєнь, додатково виставили літак на який нанесли напис “ВВС ЛНР”.

На території Луганська знаходиться авіаційно-технічний музей. Музей розташований на південній околиці міста. Музей зберігає колекцію літаків і гелікоптерів радянського виробництва. Експонатами музею стали літальні апарати, які виробили свій ресурс і вже не можуть літати.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть