"Не вписалася в поворот": п’яна львів'янка розтрощила авто свого друга (відео)

Источник: perec.info
"Не вписалася в поворот": п’яна львів'янка розтрощила авто свого друга (відео)

У ніч на 5 березня у Львові нетвереза 24-річна водійка вчинила ДТП на чужому автомобілі Volkswagen Golf, розтрощивши машину.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Інцидент стався на перехресті вулиць Любінська – Виговського. Дівчина була не уважною за кермом, під час обрання безпечної швидкості не врахувала змін дорожньої обстановки і з'їхала з проїжджої частини.

В результаті водійка наїхала на металеві парапети та металевий стовп та смітник. Унаслідок автопригоди ніхто не постраждав, хоча автомобіль фактично не підлягає ремонту.

Зазначається, що водійка і пасажири мали ознаки алкогольного сп’яніння. Спочатку вони не зізнавалися, хто був за кермом. Власник автомобіля, який прибув на місце, намагався заявити, що саме він керував автівкою.

Однак чоловік не врахував той факт, що патрульні вже ознайомилися з відео з камер спостереження. Зрештою жінка зізналася, що сама вона була за кермом.

Порушниця відмовилася від перевірки на стан алкогольного сп’яніння. На неї склали два протоколи: за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та порушення ПДР, що призвело до ДТП.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть