Під Києвом виявили підпільний цех з виготовлення контрафактних антисептиків (фото)

Источник: perec.info
Киев полиция криминал

У селі Козаровичі Вишгородського району Київської області поліцейські виявили підпільний цех з виготовлення контрафактних антисептиків.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Оглянувши приміщення колишнього будинку культури, правоохоронці помітили в одній із кімнат лабораторію. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Під час проведення невідкладного обшуку поліцейські виявили пластикові цистерни з різними рідинами, обладнання для виготовлення засобу для дезіфекції, блокноти із записами пропорцій, різні ємкості та етикетки на розфасовану «готову» продукцію.

На момент виявлення підпільного цеху там перебувало двоє осіб. Їх доставили до відділу поліції.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1. ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Поліцейські встановлять коло зловмисників, причетних до організації підпільного бізнесу, шляхи походження контрафактної сировини та способи збуту «готової» продукції.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть