"Що з вами, люди?": українки з Китаю показали, як їх закидали камінням (фото)

Источник: perec.info

Евакуйовані українці з китайського Уханя шоковані "теплим" вітанням в Нових Санжарах. Люди почали ділитися першими враженнями від поїздки в соцмережах. Вони опублікували фото і відео, на яких автобус з дітьми та дорослими закидають градом каменів, розбиваючи скло у вікнах.

Пасажири не приховують жаху від того, що відбувається в Нових Санжарах: "Не думала, що наша країна настільки гнила. Нам дуже страшно".

"Соромно перед маленькими дітьми, за дії цих "людей", – пишуть пасажири колони автобуса, яким вдалося дістатися до медцентру.

Пасажири не стримують своїх емоцій від того, що відбувається,

"Я шокована. Нічого не скажеш – "гостинність", – пише одна з пасажирок.

Вони дуже переживають через те, що відбувається, але дійсно дякують екіпажу літака, лікарям і нацгвардійцям.

"Я сподіваюся, що люди, які брали каміння в свої руки, задовольнили свої потреби та будуть спати спокійно", – зауважила одна з пасажирок.

"В автобусі були евакуйовані діти. Що з вами "люди"?" – поцікавилася інша.

"Як змінити національність?" – поцікавилася евакуйована українка.

"Хотіли аби "здохли", молоді хлопці тикали середні пальці, кидалися нам під колеса і кидали в нас каміння, жінки билися в істериці. Це було жахливо", – такими коментаря продовжують ділитися пасажири автобусів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть