Смертельна ДТП у Харкові: поліція з'ясувала, як Зайцева навчалась у автошколі

Источник: perec.info
суд ДТП Харьков
Смертельна ДТП у Харкові: поліція з'ясувала, як Зайцева навчалась у автошколі
Автошколу, в якій навчалася водінню Олена Зайцева, обвинувачена у справі про смертельну ДТП у Харкові 18 жовтня 2017 року, можуть позбавити державної акредитації.

Про це  розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Встановлено, що курс навчання у цій автошколі триває 2 - 2,5 місяця, після чого видається свідоцтво про закінчення курсу. Із записів журналу обліку занять групи водіїв категорії" В "встановлено, що підозрювана (Зайцева - ред.) була відсутня на п'яти заняттях протягом жовтня-листопада 2015 року. Водночас, вона була присутня на занятті 9 жовтня 2015 року, що суперечить довідці від Державної прикордонної служби України, згідно з якою з 8 по 11 жовтня 2015 року Зайцева була за межами країни", - відзначили у відділі.

Згідно з відповіддю Міністерства освіти і науки України, додали у відділі, встановлено, що ця автошкола не є установою професійної освіти: "Вона не має відповідної ліцензії і не має права видавати документи державного зразка".

"У зв'язку з виявленими порушеннями направлено запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику Регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії сервісного центру на позбавлення автошколи сертифіката про державну акредитацію", - сказали у відділі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть