"Віджав" у бізнесмена: ЗМІ показали особняк, в якому живе ватажок бойовиків Пушилін (фото, відео)

Источник: perec.info

Ватажок бойовиків ДНР Денис Пушилін з сім'єю проживає в особняку в окупованому Донецьку, який був відібраний у його законного власника - бізнесмена Сергія Хановича.

Про це сам Ханович розповів телеканалу ДІМ.

За його словами, він втратив багато об'єктів бізнесу, зокрема готельно-розважальний комплекс "Ліверпуль" і будинок. "Втратив свій житловий будинок, який я збудував сам, у якому тепер живе Пушилін", - сказав Ханович.

Він уточнив, що мова йде приватний будинок на вулиці Солов'яненка 10/12, в районі парку Щербакова. Спочатку охорона йому доповідала, що в будинку протягом кількох днів чергує якась машина.

"Ми підходимо - вони мовчать. Ми пробили, що це за машина, виявилося - це машина їх, так званий якийсь "перший відділ", страшний відділ, з яким ніхто не захотів зв'язуватися. Потім приїхали озброєні люди на декількох машинах, з БТРом, сказали, що їм потрібно обшукати будинок, оскільки у них підозра, що в будинку знаходиться труп. Їх впустили в будинок, відкрили, пройшли разом з ними, переконалися, що ніяких там трупів немає. Вони кажуть, що все одно цей будинок тепер опечатаний, ми будемо проводити слідчі дії. А буквально на другий день туди в'їхав Пушилін", - розповів бізнесмен.

За його словами, речі, що належать родині, фотографії з дому кудись вивезли.

"Речі, фотографії - те, що їм зовсім не потрібно. Але коли вони з кутів будинку, з парканів позбивали мої ініціали, то я зрозумів, що це вже надовго", - говорить Ханович.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть