Втрати окупантів на Донбасі: опубліковано дані за 13 липня

Источник: perec.info
терроризм Донбасс ООС
Втрати окупантів на Донбасі: опубліковано дані за 13 липня

Підрозділам Збройних Сил України, які виконують бойові завдання в районі проведення ООС, все частіше доводиться реагувати на активізацію окупаційних підрозділів. В результаті адекватної відповіді на збройні провокації бойовиків, їхні підрозділи продовжують зазнавати суттєвих втрат. Так, за минулу добу, 13 липня, втрати російсько-окупаційних військ склали 5 осіб. Про це у Телеграм повідомив блогер Анатолій Штірліц.

Так, за підтвердженими даними, безповоротні (200) втрати бойовиків – дві особи (однин – з 2-ої омсбр, не бойовий, другий – з 9-ого омсп).

Крім того, троє окупантів було поранено: один з 1-ої омсбр (не бойовий), два – з 6-го омсп.

Як повідомляла група ІС, вчора, 13 липня, під час евакуації тіла загиблого військовослужбовця ЗСУ, поблизу селища Зайцеве, пересуваючись до місця загибелі нашого захисника евакуаційна група потрапила у заздалегідь підготовлену засідку окупантів. Ворог безжально застосував стрілецьке озброєння практично впритул розстрілявши представників евакуаційної групи. В результаті обстрілу загинув військовий медик, один воїн отримав поранення, а ще один – бойове травмування. Подальші евакуаційні заходи були неможливі, адже ворог продовжив обстріл вже з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. На даний час тіла наших захисників перебувають на місці обстрілу та потребують евакуації.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть