Європу накрило зливами: загинули майже 200 людей, 700 постраждали

Источник: perec.info
Європу накрило зливами: загинули майже 200 людей, 700 постраждали

У Європі внаслідо злив загинули майже 200 людей, понад 700 осіб постраждали, десятки лишаються безвісти зниклими. 

Проливні дощі минулого тижня призвели до серйозних повені та руйнувань по всій Західній Європі, спричинивши хаос у деяких районах Бельгії та Нідерландів, Німеччини.
 
Чиновники підтвердили смерть щонайменше 117 людей у найбільш постраждалому німецькому регіоні Рейнланд-Пфальц, в результаті чого загалом підтверджених загиблих стало 196, ще 749 постраждали. Ще 46 загинули в сусідньому штаті Північний Рейн-Вестфалія, принаймні дві людини загинули в південній провінції Баварія, а 31 - у Бельгії.

Поліція Кобленца розшукує 170 осіб, про яких повідомили, що зникли в Рейнланд-Пфальці. Тим часом у сусідньому Північному Рейні-Вестфалії поліція Кельна заявила, що досі розшукує щонайменше 150 осіб, які досі не знаходяться в обліку.

Нагадаємо

Кількість загиблих в результаті повені на заході Німеччини збільшилася як мінімум до 133 чоловік. Внаслідок потужних злив напередодні рівень води в Рейні, Мозелі, а також невеликих річках в Західній Німеччині різко піднявся. Це призвело до затоплення низки районів, включаючи транспортні шляхи, зсувів та руйнувань житлових будинків.

Грози та сильний дощ за короткий проміжок часу також спричинили серйозні наслідки в Австрії у ніч на 18 липня. Особливо від негоди постраждало місто Халлейн в федеральній землі Зальцбург.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть