Адаптивний карантин в Україні планують продовжити: МОЗ звернеться до Кабміну

Источник: perec.info
Адаптивний карантин в Україні планують продовжити: МОЗ звернеться до Кабміну

Адаптивний карантин в Україні продовжать щонайменше на два місяці, заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко під час брифінгу.

За словами Ляшка, адаптивний карантин в Україні діє до кінця літа і його потрібно продовжити щонайменше на два місяці, — МОЗ ініціює його продовження і звернеться до Кабінету міністрів.

 

Глава МОЗ розповів, що його відомство разом з Міністерством освіти готується до нового навчального року. Якщо всі регіони України залишаться в зеленій зоні, навчальний процес розпочнеться без карантинних обмежень - лише з обмеженнями для всіх громадських закладів.

 

Раніше головний санітарний лікар Ігор Кузін казав, що уряд України дотримуватиметься адаптивного карантину і поки не планує запроваджувати локдаун.

В кінці липня в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що перехід до червоної зони карантину восени неминучий. На цей період також прогнозують нову хвилю коронавірусу. Кузін не виключає, що карантин в Україні можуть послабити для вакцинованих громадян.

За минулу добу коронавірус в Україні виявили у 300 осіб, зафіксовано п'ять летальних випадків, 281 пацієнт одужав. Загалом за час пандемії в Україні захворіла 2 259 451 особа, з них 2 191 202 одужали, летальних випадків - 53 100.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть