Держдеп: дружба між США та Україною ніколи не була міцнішою

Источник: perec.info
США Украина
Держдеп: дружба між США та Україною ніколи не була міцнішою

У Сполучених Штатах Америки не визнають анексії Криму Росією і вимагають повернути півострів Україні.

Про це йдеться у заяві державного секретаря США Майка Помпео від уряду й американського народу з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

«Наша підтримка вільної, стійкої та демократичної України є непохитною. Ми залишаємося повністю відданими дипломатичним зусиллям з метою припинення нинішньої російської агресії на сході України. Як ми заявили у Кримській декларації, Сполучені Штати відкидають спробу анексії Криму Росією і зобов'язуємося дотримуватися цієї політики до того часу, поки Росія не поверне Україні повний контроль над українською територією», - наголосив Помпео.

Також держсекретар США висловив підтримку тим українцям з громадянського суспільства та уряду, які працюють над втіленням реформ і забезпечують економічне зростання, безпеку та верховенство права.

Він заявив, що дружба між США та Україною ніколи не була міцнішою.

Помпео зазначив, що Сполучені Штати розраховують на продовження партнерства і співпрацю з українськими лідерами й громадянами, оскільки вони будують світле, безпечне та демократичне майбутнє.

«Я бажаю вам подальшого процвітання й успіху у прийдешніх роках», - наголосив держсекретар США.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть