Гройсман бачить спільні завдання для бізнесу України та США

Источник: perec.info
Гройсман бачить спільні завдання для бізнесу України та США
Україна та Сполучені Штати Америки є стратегічними партнерами, які мають спільні завдання та інтереси.

Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час щорічної зустрічі у Американській торговій палаті в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми дійсно є важливими стратегічними партнерами, і в цей історичний період часу Сполучені Штати Америки для нашої країни відіграють надзвичайно знакову роль у відстоюванні територіальної цілісності, у відновленні нашої економіки, у захисті наших національних інтересів та боротьби за демократію на континенті”, - сказав Гройсман.

Він висловив вдячність США за високий ступінь довіри до України. “Ми це дуже цінуємо”, - запевнив Прем’єр-міністр.

Гройсман розповів присутнім на зустрічі про те, що Україні вдалося перейти від стагнації до економічного зростання, здійснити важливі кроки у напрямку дерегуляції та спрощення умов ведення бізнесу. За його словами, українська влада зацікавлена в тому, щоб бізнес тут розвивався, щоб створювалися нові робочі місці, нарощувалося виробництво, бо це цікавить бізнес.”У нас спільні завдання та інтереси”, - сказав Гройсман.

Крім того, Прем’єр-міністр нагадав, що на засідання уряду в середу було внесено пропозиції щодо змін у законодавстві. Йдеться про 35 законопроектів, які вирішують багато завдань: дерегуляція, діловий клімат, захист прав бізнесменів. Ухвалення цих законів дозволить досягти якісного економічного зростання.

Гройсман також пообіцяв американським бізнесменам побудувати в Україні доброзичливу систему для бізнесу “Маємо побудувати доброзичливу систему для бізнесу. Щоб кожен бізнес, який працює в Україні, отримував результат”, - сказав він.

Прем'єр додав, що уряд разом із парламентом у 2017 році вже ухвалив ряд важливих рішень, які змінять ситуацію в цій сфері. Крім того, наголосив Прем’єр-міністр, в Україні вже починає діяти нова пенсійна система, яка впливатиме на макроекономічну стабільність. Також Гройсман відзначив ухвалення закону про приватизацію. На його переконання, новий закон – це нові гарантії, процедури, публічність і відкритість.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть