Кравчук назвав умову, за якої до анексованого Криму можуть відновити подачу води

Источник: perec.info
Кравчук назвав умову, за якої до анексованого Криму можуть відновити подачу води

Україна готова відновити подачу в анексований Росією Крим у випадку гуманітарної катастрофи. Про це заявив перший Президент України та голова української делегації у ТКГ щодо врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук.

“Якщо якась гуманітарна катастрофа станеться, яка пов’язана з водою, то людям можемо дати воду”, — сказав Леонід Кравчук.

Проте, він зазначив, що українці “в житті ніколи” не підуть на те, щоб постачати воду “промисловим підприємства, військовим базам і тому подібне”.

Про те, що Україна може відновити подачу води до анексованого Москвою Криму в разі гуманітарної катастрофи на півострові, раніше в серпні заявляв український прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Однак, за його словами, Україна не подаватиме воду “окупантам, окупаційним військам, для потреб військових баз”.

Також зазначимо, 6 березня поточного року, два дні після свого призначення на посаду прем’єр-міністра, Денис Шмигаль заявив, що треба подавати водопостачання в Крим, бо там живуть українці. Пізніше низка громадських активістів, державних представників України по Криму розкритикували слова Прем’єра, після чого той скорегував свої слова.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть