Люди не сприймають, що депутати в сесійній залі п'ють каву, їдять і займаються своїми справами, - Разумков

Источник: perec.info
Люди не сприймають, що депутати в сесійній залі п'ють каву, їдять і займаються своїми справами, - Разумков

Жителі регіонів України не сприймають, що народні депутати у сесійній залі п’ють каву, їдять і займаються своїми справами.

Про це голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Він наголосив, що люди "здебільшого позитивно оцінюють нашу роботу". Як сказав Разумков, люди позитивно сприймають те, що народні депутати відвідують засідання, але людям не зрозуміла "поведінка, яку вони спостерігають в залі: і щодо кави, і щодо їжі, і щодо того, що народні депутати достатньо часу займаються своїми справами - то в телефонах, то ще в чомусь".

Як розповів Разумков, одного разу до нього підійшла вчителька і заявила, що під час уроку чи спілкування з батьками учнів вона не може собі дозволити вирішувати особисті справи, як це роблять народні депутати.

Разумков закликав депутатів поточного тижня консолідовано працювати, і нагадав, що парламент продовжує у другому читанні розгляд законопроекту про ринок землі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть