Омелян хоче санкцій для Cham Wings, якщо підтвердяться дані про найманців РФ

Источник: perec.info
Омелян хоче санкцій для Cham Wings, якщо підтвердяться дані про найманців РФ
Міністерство інфраструктури України рекомендуватиме уряду та РНБО внести приватну сирійську авіакомпанію Cham Wings та деякі інші компанії до санкційних списків у разі підтвердження інформації про здійснення перевезення до Сирії найманців РФ.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, який дав доручення Державіаслужбі перевірити факти, викладені в матеріалі  Reuters, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

 «Якщо за підсумками перевірки Державіаслужби інформація підтвердиться, Міністерство інфраструктури буде рекомендувати уряду і РНБО внести зазначені компанії і їх власників у санкційний список. Їх сертифікати буде анульовано», - наголосив Омелян.

За 14 місяців, із 5 січня 2017 року, авіакомпанія Cham Wings здійснила 51 політ з Дамаска і Латакії до Ростова-на Дону і назад. Щоразу для цього використовувалися лайнери Airbus A320, які можуть перевозити до 180 пасажирів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть