Путін використовує психологічну неадекватність Лукашенка, — Клімкін

Источник: perec.info
Путін використовує психологічну неадекватність Лукашенка, — Клімкін

Президент Білорусі Олександр Лукашенко втратив адекватність, а Росія на цьому грає.

Про це заявив ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін.

«Європа хоче зберегти мінімальний канал комунікації, тому поки не вводить персональні санкції проти Лукашенка. Ми ж бачимо, що він втратив адекватність — то він з автоматом без патронів, то проводить нараду для свого прес-секретаря, то взагалі якийсь маразм каже, що Польща хоче захопити Гродненську область», — сказав Клімкін.

«Росія на цьому грає, Путін добре знає психологічний портрет Лукашенка, Путін давно його злив, Лукашенко для Путіна вже «спікся», — вважає ексглава українського МЗС.

На думку Клімкіна, Путін у Білорусі «буде намагатися ставити проросійську частину опозиції», і найближчим часом «Росії там буде більше — правоохоронці приховані є, радники є».

«Але зараз для Путіна лінія — використовувати психологічну неадекватність Лукашенка, змусити його піти на тих умовах, які він диктував, і потім вже обговорювати з Європою. Путін йому навіть заборонив говорити з Меркель і Макроном. Це що, школяр чи ясла?» — сказав ексміністр.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть