Рада сьогодні планує внести зміни до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу

Источник: perec.info
Рада сьогодні планує внести зміни до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу

Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути законопроект про внесення змін до ЗУ "Про державний бюджет на 2020 рік" щодо ринку природного газу, а також проект постанови про заяву ВР щодо невизнання так званих "місцевих виборів в окупованому Криму". Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний Ради.

Так, парламентарі сьогодні планують внести зміни до порядку денного четвертої сесії ВР, розглянути законопроект про внесення змін до держбюджету на 2020 рік щодо ринку природного газу.

Також передбачається розгляд законопроектів щодо забезпечення якості навчальної літератури, щодо особливостей публічних закупівель під час виборчого процесу.

Окрім того, ВР планує скоротити строки підготовки проекту закону щодо особливостей організації та проведення виборів у період карантину з метою запобігання поширення інфекційних хвороб.

У першому читанні парламентарі планують розглянути законопроекти щодо захисту житлових прав дітей-сиріт, щодо позачергового забезпечення житлом осіб, взятих на облік до 1 січня 1993 року.

Окрім того, ВР планує посилити відповідальність за продаж дітям електронних сигарет.

Планується також розглянути проект постанови про заяву ВРУ щодо визнання нелегітимності так званих місцевих виборів у Криму та місті Севастополі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть