Рада сьогодні розгляне повернення "пакунку малюка" та зміни у Виборчому кодексі

Источник: perec.info
Рада сьогодні розгляне повернення "пакунку малюка" та зміни у Виборчому кодексі

На порядок денний винесено близько 40 питань

Народні депутати зберуться на засіданні в середу, 30 вересня, розглянуть у другому читанні законопроєкт про повернення "пакунку малюка" та вдруге спробують включити до порядку денного та ухвалити рішення щодо законопроєкту про внесення змін до Виборчого кодексу. Про це йдеться у порядку денному.

Зокрема, народні депутати розглянуть законопроєкт №3006, який передбачає законодавче врегулювання надання "пакунку малюка".

Також депутати вдруге спробують включити до порядку денного та ухвалити рішення щодо законопроєкту №4117 про внесення змін до Виборчого кодексу та деяких законодавчих актів щодо особливостей організації підготовки та проведення виборів у період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню COVID-19 та вдосконалення окремих положень виборчого законодавства. Для того, щоб включити в порядок денний цей законопроєкт на засіданні у вівторок, депутата забракло голосів.

Крім того, порядок денний передбачає розгляд у повторному другому читанні законопроєкту №3648 "Про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові". 

У першому читанні народні депутати планують розглянути проєкт закону №3900 "Про внесення змін до закону України "Про освіту" щодо забезпечення якості навчальної літератури".

До включення в порядок денний та ухвалення рішення запропоновано законопроєкт №4119 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" (щодо реалізації положень статті 11 Закону України "Про ринок природного газу)".

У другому читанні депутати мають намір ухвалити законопроєкти №1182-1-д "Про внутрішній водний транспорт" та №3014 "Про електронні комунікації".

Порядок денний засідання також передбачає розгляд проєкту постанови №4109 "Про Заяву Верховної Ради України щодо невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України - в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі".

Заплановано і розгляд низки законопроєктів щодо ратифікації міжнародних договорів. 

Раніше повідомлялося, що народні депутати ухвалили в першому читанні законопроєкт "Про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми"

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть