Росії б не стало за рік, якби вона окупувала Україну - Кравчук

Источник: perec.info
Росії б не стало за рік, якби вона окупувала Україну - Кравчук
Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що зарубіжні інвестори мають інвестувати кошти в Україну навіть попри нинішні виклики і ризики, тому що Україну ніхто не зможе здолати.
Про це він заявив під час спілкування з журналістами 18 грудня у відповідь на запитання, чи варто зараз європейським бізнесменам інвестувати кошти у середній і великий бізнес України. 

"Я пропоную ризикувати, тому що в принципі Україна залишиться Україною, ніхто її не зможе здолати, ніхто. Уявіть собі, якби зараз Росія з'їхала з глузду, прийшла в Україну і окупувала її, уявіть собі через рік Росії не стало б. Тому що треба в Україну привести половину війська і (вкласти. - ред.) майже 70 відсотків бюджету, щоб тримати її в покорі. Вона з Кримом не може впоратися об'єктивно, а Україну вона утримувати не зможе, вона це розуміє. А це означає для нас і вас, що можна інвестувати в Україну", - сказав Кравчук.

Коментуючи побоювання, що інвестори не повернуть вкладених в Україну коштів, перший президент зауважив, що треба оцінювати ситуацію спокійно, а не емоційно.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть