У команді Зеленського визначили головні успіхи, які були досягнуті у 2020 році

Источник: perec.info
президент Зеленский
У команді Зеленського визначили головні успіхи, які були досягнуті у 2020 році

Попередній рік Україна, незважаючи на коронакризу провела вдало і продуктивно. Такого висновку дійшла команда президента Володимира Зеленського, опублікувавши відповідне звернення в Телеграм-каналі.

Відео було розміщено в неділю, 10 січня. Серед успіхів, які були досягнуті минулого року, називають звільнення з полону українських громадян, земельну реформу і підвищення середньої зарплати по країні.

"96 звільнених з полону українців, найтриваліше в історії війни перемир'я, майже 4000 кілометрів побудованих доріг, доступні кредити для бізнесу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в команді Зеленського успіхом була названа легалізація грального бізнесу. Варто відзначити, що у відео відзначаються досягнення політичного ракурсу, той час, як про коронакриза, локдаун і наслідки епідемії COVID-19 в Україні, не згадувалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що четверо українських моряків з танкера Captain Khayyam повернулися додому. Судно було затримано в територіальних водах Лівії 13 лютого 2016. Інформацію про повернення українців повідомила пресслужба президента України. Також були названі імена моряків, які прибули в Україну: Євген Морарь, Володимир Товстоган, Павло Чайка та Олег Войнеровський.

 

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть