У "Слузі народу" заявили, що Зеленський отримав важливий козир на переговорах з Путіним

Источник: perec.info
Зеленський Путін
У "Слузі народу" заявили, що Зеленський отримав важливий козир на переговорах з Путіним

Президент Володимир Зеленський отримав новий козир у переговорах з російським лідером Володимиром Путіним, піднявши питання щодо гарантій безпеки України в рамках Будапештського меморандуму.

Про це розповіла народна депутатка від "Слуги народу" Галина Янченко, коментуючи ініційоване Зеленським опитування українських виборців, де одне з питань стосується Будапештського меморандуму.

"Будапештський меморандум – необґрунтовано забута угода. Чомусь усі 5 років Україна завжди намагалася грати на полі мінських домовленостей, які не були в інтересах України укладені, і в "нормандському" форматі. Причому Путін завжди шантажував Україну, шантажував українських президентів, що Росія хоче так – або підписуйте, або ні", – зауважила Янченко.

На думку нардепки, опитування українців 25 жовтня може вплинути на ситуацію:

"Зеленський – перший, хто використав цей козир: я представляю народ України, у народу України така точка зору, тому я інакше не можу. Фактично, це опитування буде черговим козирем у міжнародних переговорах. Плюс залучення Великої Британії і США в питання врегулювання ситуації на Донбасі".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть