"Зарплата не дозволяє": міністр юстиції пояснив, чому не придбав конфіскованого собаку на аукціоні

Источник: perec.info
"Зарплата не дозволяє": міністр юстиції пояснив, чому не придбав конфіскованого собаку на аукціоні

Міністр юстиції Денис Малюська стверджує, що конфіскованого собаку, якого він був готовий придбати на аукціоні, вже хтось купив.

Про це глава Мін’юсту повідомив на брифінгу.

На питання, чи придбав він конфіскованого собаку на аукціоні, як обіцяв раніше, Малюська відповів: «Дійсно, я обіцяв взяти участь в аукціоні, зареєструвався там як учасник, але не мав можливості конкурувати з іншими учасниками: зарплата не дозволяє мені заплатити за пітбуля понад 11 тисяч, а аукціон завершився саме такими результатами».

Разом з тим міністр повідомив, що переможець аукціону, який придбав собаку, так і не забрав його. «Переможець аукціону з якихось піарних побажань заплатив 11 тисяч гривень, а песика не забрав, і він наразі залишається у своїх старих власників», - додав він.

Окрім того, Малюська зазначив, що Мін’юст розробив зміни до законодавства, які унеможливлять конфіскацію за борги домашніх улюбленців – кішок та собак.

Водночас міністр нагадав, що всі собаки, які Мін’юстом виставлені на торги, були конфісковані судовими рішеннями не за борги власників, а за те, що вони їх погано виховували - і тварини неодноразово кусали перехожих.

Водночас на сайті на сайті Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) вказано, що собаки були конфісковані в рамках арешту майна боржника.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть