Зеленський оселився на "дачі Ющенка" в Конча-Заспі (відео)

Источник: perec.info
Зеленський оселився на "дачі Ющенка" в Конча-Заспі (відео)

Президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції Конча-Заспа Державного управління справами, а саме - будинком №29.

Про це повідомляють журналісти проекту "Схеми: корупція в деталях".

За даними журналістів-розслідувачів, в резиденції, також відомої як «дача Ющенка», напередодні зробили ремонт державним коштом. Згідно з даними з сайту публічних закупівель Prozorro, майже 200 тисяч гривень було витрачено на послуги з аварійно-відновлювальних робіт по поточному ремонту будинку, ще 110 тисяч гривень - на ремонт системи пожежної сигналізації.

Про ремонт резиденції, який розпочався в кінці 2019 року, журналістам стало відомо ще в березні. Користуватися дачею Зеленський розпочав у липні.

Увечері 6 липня знімальна група зафіксувала, як кортеж президента після завершення робочого дня попрямував у бік Кончі-Заспи, в'їхав на режимну територію і поїхав звідти тільки вранці. На наступний день Зеленський також ночував тут.

Також журналісти зафіксували, як цими днями зранку з території державних дач виїжджав автомобіль дружини президента Олени Зеленської.

Як повідомила прес-служба Офісу президента в Telegram-каналі, Зеленський в липні продав будинок в с. Іванковичі Київської області.

"Зеленський повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані. Глава держави у липні 2020 року продав будинок у с. Іванковичі в Київській області. Крім того, Зеленський здійснив продаж земельної ділянки, на якій розташований проданий будинок. Відповідна інформація відображена в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування 7 липня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Тепер президент із сім'єю тимчасово проживатиме у державній резиденції "Конча-Заспа".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть