Зеленський звільнив переселенців від сплати туристичного збору

Источник: perec.info
Зеленский
Зеленський звільнив переселенців від сплати туристичного збору

В ОП вважають, що цей закон зменшить негативні наслідки збройного конфлікту

Президент України Володимир Зеленський підписав закон щодо звільнення внутрішньо переміщених осіб від сплати туристичного збору за проживання у тимчасових помешканнях. Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

Згідно з документом, внутрішньо переміщені особи мають право не сплачувати туристичний збір за тимчасове проживання у місцях, зазначених у довідці про взяття на облік ВПО.

Зазначається, що ВПО не будуть враховуватися при обчисленні оподатковуваної бази фізичних осіб податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, розташовані на тимчасово окупованій території об'єкти нерухомості, які поки що не є об'єктом оподаткування.

В ОП вважають, що цей закон зменшить негативні наслідки збройного конфлікту та тимчасової окупації територій для внутрішньо переміщених осіб. 

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський підписав закон про зміни до Бюджетного кодексу в частині місцевого самоврядування. Зокрема, документ уніфікує визначення терміна "бюджети місцевого самоврядування".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть