Жданов назвав наступний крок України для звільнення Донбасу від російської окупації

Источник: perec.info
АТО Донбасс окупанти
Жданов назвав наступний крок України для звільнення Донбасу від російської окупації

Задля звільнення окупованого РФ Донбасу Україна має на міжнародному рівні добитись визнання Росії як сторони військового конфлікту на Сході України.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов.

“Найголовніше – не Росія повинна визнавати себе стороною конфлікту, а ми повинні офіційно оголосити Росію стороною конфлікту. Вона ніколи не визнає свою присутність на сході України. Ми це повинні зробити на міжнародному рівні, на рівні президента. А то у нас вся країна про це знає, ми з вами говоримо про це постійно, а на офіційному рівні у нас невідома “та сторона”, – наголосив Олег Жданов.

На думку військового експерта, визнати Росію стороною військового конфлікту – головне завдання України на 2021 рік. У минулому ж році, вважає Жданов, особливих успіхів на Донбасі в контексті “нормандських” і “мінських” домовленостей досягти не вдалося.

“За період 2020 року ми не досягли перемир’я повною мірою, але зменшили кількість обстрілів на лінії розмежування. Це єдине досягнення на сьогодні. Далі ми зайшли в глухий кут у відношенні виконання тих домовленостей, які були взяті Україною на себе в Нормандському форматі”, – сказав Жданов.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть