Лобода показала підрослу доньку, імовірно від Ліндеманна: "Солодка булочка"

Источник: perec.info
Лобода показала підрослу доньку, імовірно від Ліндеманна: "Солодка булочка"

Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку милим фото з молодшою донькою Тільдою, батьком якої, за чутками, є німецький рокер Тілль Ліндеманн. Схоже, Світлана з дітьми вирушила на відпочинок, адже на новому знімку вона з донькою позують в пляжних образах.

Як видно, Світлана і Тільда відображені в цікавій пляжній локації. На прогулянку зірка вийшла у вільній коричневій накидці, крізь яку просвічується леопардовий купальник. На її ногах темні шльопанці, волосся недбало укладені, а на очах темні окуляри. Малятко ж позує у квітчастому платтячку, на ній теж сонцезахисні окуляри, так що обличчя майже не видно. У підписі до фотографії Лобода написала: "Немає любові більш безумовної, ніж любов матері до своєї дитини". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її і Тільду завалюють компліментами в коментарях до публікації.

 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть