"Всі просто сміялися": Бузова стрибнула в натовп зі сцени, але її ніхто не зловив, – ЗМІ (відео)

Источник: perec.info
"Всі просто сміялися": Бузова стрибнула в натовп зі сцени, але її ніхто не зловив, – ЗМІ (відео)

У мережі активно обговорюють інцидент, який стався під час концерту російської співачки Ольги Бузової в Брянську. Заначається, що артистка стрибнула зі сцени в натовп шанувальників, але її ніхто не зловив.

«Найприкріше, що ніхто навіть не допоміг їй, всі просто сміялися», – наголошується в Instagram celebsinfonews.

До цього в мережі з'явилося відео, на якому Бузова йде після виступу, ледве пересуваючи ноги та спираючись на двох чоловіків.

Також наголошується, що один з шанувальників встиг зняти, як Бузова стрибнула зі сцени. Відео з цим епізодом він опублікував у своєму Instagram. Однак через годину ролик був видалений.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

@buzova86 вот она Оля ???? самая лучшая ????????????????????????????????????????????????????❤???????? . . . #яещеверю#принимайменя#ольгабузова#королеватанцпола#однаночь#хитпарадмоихмыслей#оченьхорошо#концерт#верность#ревность#миромправитлюбовь#вотоная#эгоистка#ольгабузова#бузова#красивая#лучшевсех#мязнаючтотысмотришь#малополовин#тикток#инстаграм#2020#мандаринка#санта#интеллигент#танцуйкакпчела#люблю#любовь#счастьеесть#вогне

Публикация от ОФК Минск Оли Бузовой ♥♥♥ (@buzova86_fan_life)

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть