За легендарним "Днем бабака" хочуть зняти серіал: що відомо

Источник: perec.info
кино Билл Мюррей
За легендарним "Днем бабака" хочуть зняти серіал: що відомо

За відомим фільмом «День бабака», головну роль в якому грає Білл Мюррей, можуть зняти серіал.

Про це розповів актор Стівен Тоболовскі, який у фільмі грав персонажа Неда Райєрсона.

За його словами, коли він працював на знімальному майданчику проекту, в якому зараз зайнятий, до нього підійшов продюсер і поцікавився, як він ставиться до того, щоб знову його зіграти:«Я працював над серіалом Sony «Стара школа». Один із продюсерів побачив мене і сказав: «Стівен, ми працюємо над серіалом за «Днем бабака». Не могли б ви знову стати Неда?» Я у відповідь: «Звичайно. Ніяких проблем». Але це Нед через тридцять років. Що стало з ним за цей час?»

Як відомо, фільм «День бабака» (1993 року) розповідає про метеоролога з Піттсбурга Філа Коннорса (Білл Мюррей), якого відправляють у відрядження в Панксатоні зробити репортаж про святкування Дня бабака. З невідомих причин, Коннорс застряє в одному дні і змушений проживати його знову і знову. І кожен день зустрічатися з нав'язливим страховим агентом Недом Райерсоном, який пропонує свої послуги, аргументуючи це спільнимнавчанням у школі.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть