Активний атмосферний фронт принесе грози на захід України

Источник: perec.info
Активний атмосферний фронт принесе грози на захід України

Активний атмосферний фронт у вівторок, 21 травня, зумовить на заході України грози та шквали, на Закарпатті та Прикарпатті значні, а в Карпатах - сильні дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"21 травня активний атмосферний фронт зумовить у західних областях конвективні процеси - грози, шквали 15-20 м/с, на Закарпатті та Прикарпатті значні, в Карпатах сильні дощі", - оголосили синоптики штормове попередження.

Водночас в гідрометцентрі відзначили, що у мережі поширюється неправдива інформація, про переміщення на територію України циклону "Аксель". "Наголошуємо, що дана інформація є хибною. Цей циклон залишатиметься над територією Польщі", - вказали синоптики.

Так, 21 травня у західних та Житомирській областях хмарно з проясненнями; грозові дощі, подекуди шквали, на Закарпатті та Прикарпатті значні, в Карпатах місцями сильні дощі; температура вночі 8-13°, вдень 16-21°.

На решті території мінлива хмарність; невеликий короткочасний дощ, подекуди гроза, лише у східних та більшості південних областей без опадів; температура вночі 11-16°, на сході країни місцями 7-10°, вдень 21-26°.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть