EVA ПРЕДСТАВИЛА ВТМ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ В АМСТЕРДАМІ

Источник: perec.info
EVA ПРЕДСТАВИЛА ВТМ НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ В АМСТЕРДАМІ

29-30 травня в Амстердамі на міжнародній виставці-конференції з питань private label і брендингу PLMA (Private Label Manufacturers Association) EVA представила продукцію власних торгових марок.

Виставка PLMA 2018 «World of Private Label» пройшла у виставковому центрі RAI в Амстердамі (Нідерланди), де свої товари представили понад 2600 компаній зі всього світу.

Власні торгові марки EVA були представлені в залі «Слави та інновації» у трьох категоріях:

«Здоров'я» – засоби для СПА «Uterra native»,
«Краса» – парфумована вода «Le Bouquet parfait»,
«Догляд» – засіб для догляду за волоссям «Level».

«Пріоритетний напрямок нашої компанії – розробка нових, якісних товарів. Щорічно ми розширюємо асортимент власних торгових марок, які складають переважну більшість усіх продажів мережі, – повідомляє Володимир Гранін, керівник департаменту власних торгових марок EVA. – Участь в PLMA – це можливість продемонструвати конкурентні переваги нашої продукції на міжнародному ринку та залучити партнерів для подальшої співпраці».

Другий рік Лінія магазинів EVA – єдина з українських рітейлерів, що представила власні торгові марки на виставці PLMA в Амстердамі. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть