ФЕСТИВАЛЬ «ВСІ РАЗОМ ЗА СІМ’Ю!» 5-6 ЧЕРВНЯ: ГУРТ СКАЙ, РОЗВАГИ, ЛЕКЦІЇ, БАЙКЕРИ, СПОРТ ТА СМАЧНА ЇЖА

Источник: perec.info
ФЕСТИВАЛЬ «ВСІ РАЗОМ ЗА СІМ’Ю!» 5-6 ЧЕРВНЯ: ГУРТ СКАЙ, РОЗВАГИ, ЛЕКЦІЇ, БАЙКЕРИ, СПОРТ ТА СМАЧНА ЇЖА

У перший вікенд літа киян та гостей міста чекає масштабний вуличний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». Цього року захід, що  проходитиме з дотриманням проти епідеміологічних правил, відбудеться 5-6 червня на території Національного музею народної архітектури та побуту у Пирогові. На учасників свята чекатимуть десятки локацій сімейного сервісу, дитячих розважальних та спортивних майданчиків, вікторини та естафети, а також силові та танцювальні шоу, рясні та смачні фудкорти та багато інших цікавих активностей. Денна та вечірня концертні частини фестивалю містить видовищну програму, хедлайнерами якої стануть Тоня Матвієнко, Ігор Грохоцький, Олег Собчук та гурт СКАЙ.

Велике родинне свято відкриється урочистою ходою. Понад тисячу костюмованих учасників у супроводі оркестру ДСНС та яскравих барабанщиць пройдуть маршем до сцени фестивалю. А завершатиме видовищне дійство колона вражаючих мото-вершників байкерського міні пробігу, яка стане справжньою окрасою свята та створить атмосферу неймовірних емоцій.

Фестивальне містечко

Організатори фестивалю подбали про різноманітні активності, які не дадуть засумувати ні дітям, ні дорослим. На малечу чекатимуть надувні батути та гірки, вуличний кінотеатр, малювання на іграшкових будиночках та мольберті, аквагрим, розвиваючі ігри, хімічне шоу, повітряні кульки, солодка вата, танці, співи, плетіння косичок та багато інших цікавостей. А на спортивних локаціях киян та гостей столиці очікують командні змагання та естафети, перетягування автомобілю на звання «Супертато» і навіть міні-забіг на велобігах для малят. Така естафета для найменших із солодкими призами. Музей просто неба у Пирогові стане також місцем консультацій фахівців з дошлюбної підготовки, подружнього життя та виховання дітей; різноманітних фото-зон для закоханих; та спеціально обладнаних романтичних станцій для спілкування тет-а-тет.

Серед зеленої трави було б складно обійтися без контактного зоопарку. Адже це невід’ємні частини цілого. Тому гостей свята чекають і тваринки, яких можна погладити, нагодувати і сфотографувати.

Для людей, які дбають про своє здоров’я, працюватиме локація із навчанням скандинавській ході. Це спеціальна методика, де залучаються певні системи м’язів і відновлюється працездатність людини. Така локація буде корисною як для молодих пар, так і для дідусів та бабусь.

Звісно, організатори оминути тематику національно-патріотичних локацій також не могли. А тому майстер-класи по гончарному мистецтву та гутірки із пластом – обов’язковий елемент фестивалю «Всі разом за сім’ю!». «Юнацький корпус» покаже на локації як надавати першу медичну допомогу у різних випадках та що повинно бути в екстреній валізі допомоги. А за безпечним відпочином та самопочуттям гостей фестивалю стежитиме партнер свята – клініка медичної допомоги Viva.

А ще на фестивалі можна буде смачно поїсти. Рясний фудкортдодасть фестивалю особливого смаку та атмосфери. До уваги відвідувачів зони із смачним частуванням: паніні та бургери, м'ясо та овочі на грилі, випічка та солодощі. А також фреші та лимонади, чай та кава, молочні коктейлі. І, звісно, солодка вата і морозиво для найменших. 

Денна сцена

На сцені фестивалю понад півтисяча дітей змагатимуться в народній творчості за звання кращого колективу. «Славутич», «Калиновий віночок», «Фаворит», «Веселка», «Фантазія», «Цвіт папороті», «Тріумф», «Вишеград», «Міраж», «Богуславка», «Сонечко» та інші зразкові хореографічні колективи виконають танцювальні номери, аби отримати звання кращого прямо на фестивалі «Всі разом за сім’ю!» 

Суддями стануть заслужені артисти України та заслужені діячі естрадного мистецтва. Очолить журі Синєок Віра Андріївна, голова Київського обласного осередку Національної хореографічної спілки України. На фестиваль приїдуть також цілі родини учасників, аби вболівати за них у конкурсі.

Народні танці розбавлять також і юні хіп-хопери – команда WakeUPKidsShow. Вони виконають номери у стилі vogue, хіп-хоп та джаз-фанк. А спортивний дух глядачам підніме FitCurves. Учасники проведуть гімнастичний блок-розминку, куди залучать і малят, і дорослих.

Яскраві фарби та витонченість образів на сцені забезпечить номер від міжнародної модельної агенції Primemodelmanagement та дитячої модельної студії Прайм Моделс. Тридцять діток віком від 2 до 16 років продемонструють новинки індустрії моди та покажуть як триматися на сцені.

Сцена фестивалю «Всі разом за сім’ю!» представить гостям також гурт «Нотки». Це найпопулярніша дитяча вокальна група серед християнської аудиторії. «Нотки» випустили вже два альбоми з піснями і не зупиняються на досягнутому. На фестивалі вони співатимуть свої хіти.

Академія розвитку інтелекту Smartum також долучиться до фестивалю. На сцені вони покажуть справжні дива – як діти можуть рахувати складні приклади без допомоги різних гаджетів. Жартівливо так і називають учасників програми «Хлопчик-калькулятор».

На сцені фестивалю «Всі разом за сім’ю!» є обов’язковою участь священика. Цьогоріч до слова та звершення молитви за українські родини організатори запросили настоятеля Свято-Миколаївського храму ПЦУ у Пирогові – отця Захарія Залізного. Також зі сцени пошановуватимуться багатодітні сім’ї, родини учасників ООС та подружжя, що прожило у шлюбі 50 років. Ці сім’ї отримають цінні подарунки від партнерів заходу.

Вечірній концерт

Вечірній блок програми подарує учасникам фестивалю справжнє видовище. Адже розпочне цей блок стронгмен Артем Чаплигін із силовим шоу. Він єдиний в Україні представник американської силової команди TeamXtreme, із своїми виступами гастролює не лише по Україні, але і по світу. А також рекордсмен у Книзі рекордів Гіннеса України: за одну хвилину чоловік зігнув десять 30-сантиметрових цвяхів.

Також глядачі побачать майстер-клас по ірландському танцю. Завдяки професійному володінню як технікою степу, так і сучасними напрямками хореографії, балет здійснює синтез різних стилів: від традиційного ірландського танцю до джазового, від сучасного хіп-хопу і R&B до класичних постановок.

А родзинкою вечору стануть музичні виконавці: Тоня Матвієнко, Ігор Грохоцький, Анна Волобуєва, Роман Ващук, Олег Собчук та гурт СКАЙ. Усі виступи – живий звук.

Тож плануйте 5-6 червня вже зараз та долучайтеся! Сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!»  - це незабутнє свято для всієї вашої родини! Обидва дня фестиваль триватиме з 12.00 до 21.00. Вхід на всі події фесту вільний для усіх відвідувачів музею!

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть